Logotype Yrkeshögskolan

Öppet hus - 23 mars kl. 13-15

Öppet hus den 23 mars mellan klockan 13-15. Vi öppnar upp för framtida studerande och intresserade. Varmt välkommen till dig som är nyfiken på att studera hos oss eller som vill se våra lokaler och få mer information om vår verksamhet.

Under dagen får du lära dig mer om oss och våra utbildningar. Vi kommer att ha informationspass varje timme för dig som vill veta mer om vår skola och våra olika utbildningar.

Du får även chansen att träffa våra utbildningsledare och våra utbildare. Detta är en dag som du som blivande studerande verkligen inte vill missa.

Om du har några frågor eller vill veta mer, kontakta gärna utbildningsledare Sara Adler på mail sara.adler@jonkoping.se eller telefon 036-10 36 46.

Varmt välkommen!