Logotype Yrkeshögskolan
Logotype Yrkeshögskolan

Utbildare inom logistik

Rollen som utbildare erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med kollegor i en spännande och omväxlande miljö. Du har nära kontakt med utbildningsledaren där ni tillsammans skapar en kvalitativ undervisning. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar.

Ditt nya jobb
Som utbildare kommer du att ansvara för planering och genomförande av kurser så att varje studerande kan uppnå de angivna lärandemålen för utbildningen. Detta inkluderar att skapa egna föreläsningar, grupparbeten, seminarier, bedöma prestationer och betygssättning med mera. Din undervisning kommer att inkludera YH-kurser inom våra logistikutbildningar, produktions-, e-handels- och lagerlogistik och värdeskapande logistik. Dessutom kommer du att delta aktivt i utvecklingen av utbildningen, både på operativ och strategisk nivå. Du kommer även att samarbeta med vår ledningsgrupp. Ditt arbete kommer att inbegripa att kontinuerligt förbättra och följa riktlinjerna från Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) för att säkerställa hög kvalitet inom utbildningen.

Du är pedagogisk och metodisk samtidigt som du har en betydande förståelse för IT-relaterade applikationer, särskilt viktigt eftersom en stor del av undervisningen genomförs på distans.

Meriterande är om du har erfarenhet från utbildningssektorn. Du bör ha ett stort intresse för att utbilda vuxna och samverka med näringslivet.

Välkommen till oss
Yrkeshögskolan Jönköping är idag en av landets största kommunala YH anordnare med 12 olika utbildningar varav 10 är platsförlagda och två på distans. Vi har hög ambitionsnivå vad gäller maskinpark, utrustning och lokaler för att bedriva yrkesmässiga utbildningar inom teknik, elkraft, logistik, pedagogik och musik. Vår ambition är att vara den skola i regionen som i samverkan med Jönköpings tekniska högskola löser näringslivets mest efterfrågade personalbehov.

Som kollega kommer du ingå i en grupp med 22 medarbetare där alla är placerade i Jönköping. Som utbildare har du möjlighet att styra ditt arbete och blir en viktig kugge i Småland och därigenom landets kompetensförsörjning. Genom ditt arbete hos oss gör du skillnad för framtidens arbetsmarknad.

Vår värdegrund är att vi vill stå för utbildningar i framkant. Vår vision är att Yrkeshögskolan Jönköping är en engagerad framgångsfabrik som med hög kvalitet bidrar till efterfrågad kompetensförsörjning. Vi är måna av varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se Länk till annan webbplats.

Din kompetens
Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du besitter omfattande erfarenhet och arbetsbakgrund inom den breda logistiksektorn, såsom inom spedition, produktion eller tullverksamhet.

Du har förmåga att knyta goda långsiktiga företagskontakter. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och mål- resultatorienterad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och effektivitet.


Bra att veta
Vi tillämpar 6 månaders provanställning på våra tjänster. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Arbetsplats: Yrkeshögskolan Jönköping, Vasavägen 6 Jönköping
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Tillträdesdag: 2024-03-04 eller efter överenskommelse
Referensnr: 24-61-0018

Vill du veta mer?
Platschef: Sanela Deumic, tfn 036 – 10 27 69
Utbildningsledare: Lucila Maldonado, tfn 036 - 10 36 93

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. Länk till annan webbplats.

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.