Logotype Yrkeshögskolan

ÖPPET HUS - 25 mars kl. 13-15

Utbildare inom automation och robotteknik

Rollen som utbildare erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med kollegor i en spännande och omväxlande miljö. Du har nära kontakt med utbildningsledaren där ni tillsammans skapar en kvalitativ undervisning. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar.

automation

Ditt nya jobb
Som utbildare planerar du och föreläser i kurser så att varje studerande skall kunna tillgodoräkna sig de satta lärandemål som finns för utbildningen. Detta gör du genom att planera egna föreläsningar, gruppuppgifter, seminarier med mera.
Du kommer att undervisa i följande YH-kurser: robotteknik, industriell automation, maskinsäkerhet samt kommer du att vara kursansvarig för LIA och examensarbete. Beroende på din kompetens kan undervisning inom närliggande automationskurser också erbjudas.

Välkommen till oss
Vår värdegrund är att vi vill stå för utbildningar i framkant. Vår vision är att Yrkeshögskolan Jönköping är en engagerad framgångsfabrik som med hög kvalitet bidrar till efterfrågad kompetensförsörjning. Vi är måna av varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se Länk till annan webbplats.

Din kompetens
Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom utbildningsområdet. Meriterande kunskap inom några av dessa robotsystem: ABB, Fanuc, Yaskawa eller DOBOT.

Som person ser vi att du har en god pedagogiskt insikt och samarbetar bra med andra. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, känner positivt attityd till ditt arbete samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Bra att veta
Vi tillämpar 6 månaders provanställning på våra tjänster. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Arbetsplats: Yrkeshögskolan Jönköping, Vasavägen 6 Jönköping
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Tillträdesdag: 2022-12-01
Referensnr: 22-61-0155

Vill du veta mer?
Enhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00
Administrativ chef: Sanela Deumic, tfn 036 – 10 27 69

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. Länk till annan webbplats.

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.