Logotype Yrkeshögskolan

ÖPPET HUS - 25 mars kl. 13-15

Distanscentra

Skriv din tentamen på vårt Distanscentra

Här på Yrkeshögskolan Jönköping driver vi en verksamhet som vi kallar Distanscentra. Detta innebär att man som student inskriven på en högskola/universitet kan komma till oss och skriva olika tentamen som ingår i den utbildning man går. Man kan t.ex. gå en utbildning på Umeå Universitet och komma till oss för att skriva sin tentamen.

OBS! Under vårterminen 2023 är Distanscentra stängt på onsdagar.

När man behöver skriva en tentamen så kontaktar man oss via e-post eller telefon för att se om dag och tid fungerar. Sedan får man en mötesinbjudan via e-post med information om dag, tid, lokal osv och lärosätet bör skicka eventuellt material för tentamen senast två vardagar innan tentan ska genomföras.

Vi följer de regler som högskolan/universitetet har gällande tentavakt osv. Efter tentamen är genomförd ser vi till att kontaktpersonen på högskolan/universitetet får tentamen skickat till sig, antingen via vanlig post eller scannat till en e-postadress. Av säkerhetsskäl sparar vi alltid en kopia av skriven tentamen i minst 2 månader, sedan kasseras den på ett säkert sätt.

  • ÖppettiderVardagar 8.30-17.00
  • PrisKostnadsfritt
  • Wi-FiJa
  • AdressVasavägen 6, Jönköping

Anmälan måste ske minst en vecka innan tentamen ska skrivas. Anmälan sker till kontaktperson, Malin Rosén.

Kontakt

Anmälan för distanstentamen och övriga frågor, kontakta Malin Rosén.

Malin Rosén
Utbildningsledare
Telefon: 036-10 50 27
E-post: malin.rosen@jonkoping.se